Nyheiter

Turné 2019, NYE DATOAR

I haust kjem eg til Troms, Nordland, Hordaland, Møre og Romsdal, Trøndelag, Vestfold, Akershus, Hedmark, Buskerud, Telemark og Oslo med “Hyttebok frå helvete”. Heile lista og billettar finn du her. 

The Book of Mormon

Denne sjuke musikalen, som eg har omsett til norsk, speler på Det Norske Teatret fram til sommaren.

Hyttebok frå helvete

Boka er ute no! Og kan for eksempel kjøpast her.

Turne 2018: Ekstra!

Det nærmar seg turné og de er skikkelig greie og kjøper billettar. Det blir ekstraforestillingar her: Drammen, Bærum, Kolbotn, Ålesund, Stranda, Asker, Kristiansund, Trondheim og to i Bergen. Og det begynner å fylle seg opp fleire andre plassar og.

Fire Hedda-nominasjonar!

The Book of Mormon er nominert til fire Hedda-prisar. Kristoffer Olsen og Preben Hodneland er nominate som skodespelarar, eg er nominert for omsettinga (takk for det) og heile greia er nominert som årets forestilling. Ein takkar audmjukt.

Turné 2018

Eg kjem med ny bok i september, og i god popstjernestil drar eg på turné umiddelbart etterpå for å presentere det nye stoffet, og nokre gamle favorittar, for folket. Stader, datoar og billettar finn du her.

Standup våren 2018

Eg gjer nokre få utvalde standup-jobbar saman med andre fine folk i vår. I Bergen, Ålesund, Larvik og Fredrikstad. Datoar og billettar her:

Hausten 2017

Eg har tenkt å bruke mykje tid til å finne på nye ting i haust. Men eg viser meg også for folket med både nytt og gammalt no og då. Her finn du heile lista og lenker til billettar og alt du treng. Sjåast!

NY BOK!

Den nye boka mi er ute no. Boka kan kjøpast i bokhandelen. Eller her.

Storegutprisen

Takk. Og hurra. Eg har fått Storegutprisen for 2016.

Komipris til Halve kongeriket

Hipp hipp. Min første musikal "Halve kongeriket", skriven saman med Ingrid Bjørnov, fekk komiprisen som årets sceneforestilling. Eg takkar og bukkar.

Tilbake på Det Norske

Forestillinga mi "Kalvø - ein time av livet ditt du aldri får tilbake" er tilbake frå turné og blir spelt på Det Norske Teatret i Oslo i november og desember. Info og billettar her.

På tur i 2016

Komipris!

Hurra! Forestillinga mi "Kalvø - ein time av livet ditt du aldri får tilbake" fekk komiprisen som årets sceneforestilling! I 2016 speler eg denne forestillinga både i Oslo og på turné rundt i landet. Datoar og billettar får du her:

På tur i 2016

Eg er på turne heile vinteren og våren 2016 med forestillinga mi "Kalvø - ein time av livet ditt du aldri får tilbake". Og eg speler nokre få forestillingar til på Det Norske Teatret i april, mai og juni. Her finn du heile turnéplanen, og billettar.

Halve kongeriket. Norsk politikk - the musical

Min aller første musikal, skriven saman med sjølvaste Ingrid Bjørnov, har premiere i september. Billettane er i sal no.

Femti down, tjueein to go

Dei første femti forestillingane på Det Norske Teatret er over, og feira på eigna vis. Det er tjueein forestillingar igjen før sommaren. Datoar og billettar finn du her.

Ekstra ekstra EKSTRA på Det Norske

Okei, de er heilt galne. Eg speler forestilinga mi på Det Norske fram til sommaren. Det er no lagt ut to forestillingar til i mai (13/5 og 19/5). For dei som har det travelt, er det billettar att til ekstraframsyninga førstkommande laurdag (14/3). Billettar her.

Ekstra EKSTRA på Det Norske i 2015

Eg speler "Kalvø - ein time av livet ditt du aldri får tilbake" på Det Norske Teatret fram til sommaren. Hurra! Men det fyller seg opp, gitt, så du gjer lurt i å finne deg ein dato og bestille deg ein billett fort.

Ekstra på Det Norske

Soloframsyninga mi "Ein time av livet ditt du aldri får tilbake" blir også spelt nokre gonger på sjølvaste hovudscenen på Det Norske Teatret. Billettar i sal her og no.

Ein time av livet ditt du aldri får tilbake

Mi første soloforestilling. Premiere på Det Norske Teatret 31. oktober. Billettar her.

Oslo Plektrum ute no!

Oslo Plektrums første album, med meg som tekstforfattar og gjestevokalist, er ute no.

Riksforsamlinga på nrk.no

Riksforsamlinga, tv-serien der eg lagar ei ny grunnlov, er no igjen å sjå i NRKs nett-tv.

Solo på Det Norske Teatret

Jepp. 31. oktober er det premiere mi første soloframsyning på sjølvaste Det Norske Teatret. Billettane er pinadø allereie i sal.

Oslo Plektrum med album i mai!

Krafttrioen Oslo Plektrum, med meg som tekstforfattar og gjestevokalist (!), kjem endelig med sitt første album 14/5. Same kveld er det konsert der heile albumet blir spelt live. Her finn du all infoen du treng, og ein smakebit.

Turne februar og mars

On tour 2014

Denne våren og sommaren opptrer eg både som forfattar, standup-komikar og som halvparten av "Espen & Are". Heile turnelista finn du her.

Ny grunnlov endelig som ebok

Fuglane skal vite at det har tatt si tid, men no kan du endelig få Ny grunnlov som ebok.

Sjuk musikal på Det Norske

Den sjuke horrorskranglemusikalen "Shockheaded Peter", omsett av meg, går på Det Norske Teatret no. Obligatorisk oppmøte. Meir info og billettar her.

On tour

I haust turnerer eg både med den nye grunnlova og med forestillinga "Espen & Are" saman med Espen Beranek Holm. Og litt til. Heile turnelista og billettar finn du her.

Humorfest i Bergen

Eg har store planar om å dominere historias første Humorfest i Bergen. Billettar og meir info her.

Bokpresentasjon

EKSTRA ekstraforestillingar på Latter i 2014

De er heilt galne. Men slapp av. Det blir sett opp nokre ekstraforestillingar av Espen & Are på Latter i februar. Og det er billettar igjen til dei to ekstraframsyninga i desember.

Ny bok! Signering! Meir!

Den nye boka mi "Ny grunnlov" er ute no. I tida framover reiser eg rundt og les høgt og signerer. Her er vårens og sommarens turneliste.

Riksforsamlinga i nett-tv

Om du gjekk glipp av Riksforsamlinga, tv-serien der eg laga ei ny grunnlov, kan du no sjå heile serien i NRKs nett-tv.

Espen & Are

I februar, mars og april turnerer seg saman med min gode venn Espen Beranek Holm.

Vinn billettar til landskamp!

Del historia di om kvelden Norge slo Brasil, og vinn billettar til landskamp på Ullevaal.

Fotball-opera på Det Norske Teatret

Min første og einaste fotballopera Norge Brasil, ein opera får premiere på Det Norske Teatret i mars. Billettsalet er i gang!

Endelig i gullrekka

I mai og juni er eg med i Mysteriet Norge på NRK1 kvar fredag. Eller så kan du sjå programma her.